10 Aralık 2013 Salı

İstanbul hurdacılar istanbul hurda şirketleri Hurda firmaları plastik kağıt naylon hurdacıları 0538 568 25 48


Hurda ve Geridönüşüm sektörü Ülkemizde yeni farkedilmiş ve gelişmekte olan bir sektördür



Etrafımızda her gün plastik kola kutuları bez kumaş metal kablo gibi bir sürü atık görmekteyiz.Artık Öncelikle Belediyeler ve geri dönüşümcüler ayrıca hurdacılar bu atıkları toplamakta ve yeni farkedilmiş olan geri dönüşüm sektöründe değerlendirmek aynı zamanda da çevremizi temizlemektedirler.

Özellikle plastik atıklar onlarca yılda ancak toprağa karışabileceklerinden kullanıldıktan sonra geridönüşümle çevre kirliliğine neden olmadan tekrar hem ekonomiye geri kazanılmış hemde kirliliğe neden olmaktan çıkarılmış olacaktır.

Evlerde fabrikalarda çöplerde bulunan her türlü malzemenin geridönüşüm sektörüne sunularak kazanım sağlanılmalı ve ülkemizin ekonomisinede katkıda bulunulması faydalı olacaktır.

İşte bizim işimiz burada devreye girmektedir.Her türlü hurdaları toplayarak hem istihtam sağlanmasına yardımcı oluyoruz hem ellerinde atık hurda olanlara ekonomik katkıda bulunuyoruz aynı zamanda çevreninde atıklardan temizlenmesini sağlıyoruz.


Kağıt naylon plastik hurdalarınızı değerlendirmek için çevrenizle irtibata geçin 100kg ve üzeri hazırlayın biz gelip alalım.

Saygılarımızla.

G.Gurkan

0538 568 25 48

































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder